Uitgeroepen als Erkend MKB-adviseur

Wij zijn uitgeroepen tot Erkend mkb-adviseur! Zo helpen wij je, naast verzekeringen, met het in kaart brengen van jouw bedrijfs- en ondernemersrisico's.

Sinds mei 2016 zijn wij uitgeroepen als Erkend MKB-adviseur. Dat houdt in dat wij meer doen dan alleen onze klanten adviseren over hun verzekeringspakketten. Als Erkend MKB-adviseur nemen wij risicomanagement als uitgangspunt van onze verzekeringen. Dit houdt in dat wij onze klanten helpen met het in kaart brengen van bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Daarna stellen wij samen met onze klant een risicoanalyse op. Vervolgens bespreken we met de ondernemer welke risico’s hij wel en niet wil of kan lopen.

Indien er gekozen wordt voor verzekeren, kunnen wij de klant nog verder van dienst zijn. We zijn een onafhankelijk adviesbureau en vaak zijn verzekeraars bereid ons scherpe offertes te geven. Vervolgens vergelijken wij verschillende offertes en kiezen wij de beste voor onze klant uit. Ook regelen wij dat de verzekeringen in orde worden gemaakt en up-to-date blijven.

En heeft de klant onverhoopt schade? Een telefoontje of email aan ons en wij duiken erin!

Lees hier meer over deze erkenning.