Aansprakelijkheid

Octras biedt diverse verzekeringen met betrekking tot de aansprakelijkheid van jouw onderneming.

Als ondernemer wil je dat je zaakjes goed geregeld zijn. Om financiële risico’s van aansprakelijkheid bij ongelukken, milieuschade, brand, diefstal of vergissingen te dekken, is het belangrijk om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Zo kun jij je richten op het groeien van je bedrijf! Octras kijkt graag mee welke verzekering bij jouw zaak past.

Aansprakelijkheid geregeld

Octras biedt verschillende verzekeringen aan voor jouw bedrijf. We zetten ze graag voor je op een rij:

– De Milieuschadeverzekering (MSV). Als je bedrijf schade aan het milieu veroorzaakt, kan dat grote financiële gevolgen hebben. Het is daarom verstandig om je bedrijf in te dekken.

– De Werknemersschadeverzekering dekt schade als gevolg van ongevallen die op één of andere manier werkgerelateerd zijn en die niet onder de standaard (AVB) gedekt zijn.

– Met een CAR- en montageverzekering verzeker je projecten tegen risico’s zoals brand, storm, instorting, scheurvorming, waterschade en diefstal.

– De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) dekt de zuivere vermogensschade binnen de reikwijdte van de genoemde beroepsactiviteiten op de polis.

– Met de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dek je de soms zware financiële lasten als gevolg van fouten waarvoor jij als ondernemer aansprakelijk bent.

Meer weten?

Wil je weten welke aansprakelijkheidsverzekering bij je bedrijf past of wil je een verzekering afsluiten? Octras adviseert je graag. Neem gerust contact met ons op!