Vrachtautoverzekering

Een vrachtwagen is op verschillende manieren te verzekeren. Bij de keuze van de juiste verzekering is het van belang om een dekking te hebben die het beste bij jouw bedrijf past.

Dit is de vrachtautoverzekering

Een vrachtauto en de eventueel bijbehorende aanhangwagen of oplegger zijn kostbaar bezit. Binnen een bedrijf zijn ze vaak cruciaal om werk mee uit te voeren. Als ondernemer moet je er dus ook niet aan denken dat er iets met de vrachtauto gebeurd.

Caso dekking

Een vrachtwagen is op verschillende manieren te verzekeren. Bij de keuze van de juiste verzekering is het van belang om een dekking te hebben die het beste bij jouw bedrijf past. Naast de verplichte WA dekking, is er de beperkt casco dekking. Hier gaat het om schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm of diefstal, maar ook glasschade. De casco dekking (all risk) dekt ook schade aan je eigen auto, ongeacht hoe deze is ontstaan. Wat voor jouw situatie de beste oplossing is, bepalen wij graag samen.

Neem contact op

Je kunt je zakelijke vrachtautoverzekering desgewenst uitbreiden. We bepalen graag samen wat voor jouw situatie de beste oplossing op. Neem vrijblijvend contact op.