CAR- en montageverzekering

Met een CAR- en montageverzekering verzeker je projecten tegen risico’s zoals brand, storm, instorting, scheurvorming, waterschade en diefstal.

Dit is de CAR- en montage verzekering

Bij bouwprojecten kan altijd schade ontstaan, bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, hevige storm en ontwerp- of bouwfouten. Of: denk aan een luxe keuken die tijdens de montage beschadigd raakt. Omdat er vaak veel partijen bij zulke schade betrokken zijn, is het niet altijd duidelijk wie er verantwoordelijk is.

Met een CAR- en montageverzekering verzeker je projecten tegen risico’s zoals brand, storm, instorting, scheurvorming, waterschade en diefstal. Ook alle andere betrokkenen bij het project zijn meeverzekerd met een CAR verzekering.

Doorlopende of aflopende CAR verzekering

De CAR verzekering is er in een doorlopende en aflopende variant. De aflopende CAR verzekering geldt voor één project, waarbij je desgewenst ook de onderhoudstermijn kunt meeverzekeren. De doorlopende montageverzekering is bedoeld voor ondernemers die meer projecten per jaar willen verzekeren. Als je aannemer of installateur bent, is een CAR verzekering onmisbaar en de doorlopende variant een voordelige keuze. Ook onderaannemers en installateurs die je inhuurt voor het project, vallen dan onder jouw montageverzekering.

Meer weten?

Wil je weten welke CAR- en montageverzekering bij je bedrijf past? Octras adviseert je graag. Neem gerust contact met ons op!