Motorrijtuigen

Als ondernemer hou je niet van stilstaan. Niet met je bedrijf, maar zeker niet onderweg. Met onze verzekeringen weet je zeker dat je nooit stil hoeft te staan!

Als ondernemer hou je niet van stilstaan. Niet met je bedrijf, maar zeker niet onderweg. Met de (bestel)auto’s en vrachtwagens van je bedrijf neem je dan ook vanzelfsprekend geen onnodige risico’s. Ook eventuele aanhangwagens en opleggers zijn vaak essentieel voor je bedrijf. Het is belangrijk deze te verzekeren.

Nooit stilstaan met deze verzekeringen

Octras biedt verschillende verzekeringen aan voor jouw bedrijf. We zetten ze graag voor je op een rij:
– Je bedrijfsauto’s brengen jou en je werknemers van A naar B. Met de (bestel)auto’s van je bedrijf neem je dan ook vanzelfsprekend geen onnodige risico’s. Een personen- en bestelautoverzekering die je zekerheid en een goede schadeafhandeling biedt is dan van belang.

– Een vrachtauto en de eventueel bijbehorende aanhangwagen of oplegger zijn kostbaar bezit. Een vrachtwagen is op verschillende manieren te verzekeren. Bij de keuze van de vrachtautoverzekering is het van belang om een dekking te hebben die het beste bij jouw bedrijf past.

– Voor elke stuk werkmaterieel dat zich op eigen kracht kan voortbewegen, bent je wettelijk verplicht een aansprakelijkheidsdekking (WAM) af te sluiten. Dit is ook als je het materieel alleen op eigen terrein gebruikt.

Meer weten?

Wil je weten welke motorrijtuigverzekering bij je bedrijf past of wil je een verzekering afsluiten? Octras adviseert je graag. Neem gerust contact met ons op!