Rechtsbijstandverzekering

Met de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van rechtsbijstand bij een juridisch geschil. Octras helpt je graag.

Dit is de rechtsbijstandverzekering

Conflicten over je bedrijfsvoering, een debiteur die niet betaalt of een leverancier die zijn verplichting niet nakomt? Als ondernemer heb je mogelijk te maken met conflicten waar je juridische hulp bij nodig hebt. Als je niet verzekerd bent, kunnen juridische kosten hiervan hoog oplopen.

Met de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van rechtsbijstand bij een juridisch geschil. Met een rechtsbijstandverzekering kun je advies inwinnen over wat je het beste kunt doen bij juridische meningsverschillen. Mocht het probleem daarmee niet opgelost zijn? Dan word je juridisch bijgestaan. De kosten voor de zakelijke rechtsbijstandverzekering worden berekend op basis van jouw wensen en behoeften. Voor advies op maat kun je altijd contact met ons opnemen, Octras helpt graag.

Samenwerking met Klabou advocaten

Octras werkt samen met Klabou advocaten, om je juridisch zo goed mogelijk bij te staan. Als ondernemer wil je antwoord op al je juridische vragen, zonder te veel te betalen. Klabou Advocaten heeft hiervoor een unieke oplossing: het Rechtsbijstandsabonnement. Je kiest voor scherpere tarieven, relevante updates en bijstand door een eigen advocaat. Dat allemaal voor een vast maandelijks bedrag, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Met drie verschillende rechtsbijstandsabonnementen is er altijd een pakket dat bij jouw bedrijf past.