Serviceabonnement

Met het serviceabonnement van Octras dient de adviseur nog echt de belangen van de klant. Verzekeringspremies worden lager. Octras werkt echter al meer dan tien jaar provisie vrij, waardoor de zakelijke klant alleen de kale premie hoeft te betalen.

Serviceabonnement

Het is niet zo dat de dienstverlening die een klant van een assurantietussenpersoon gratis is. De adviseur wordt in vele gevallen nog betaald voor elke verzekering die hij afsluit. De druk om nieuwe verzekeringen te sluiten kan dus best hoog worden. Dient de adviseur dan nog echt de belangen van de klant?

Belang van de klant is primair

Het zet je aan het denken. Krijgt de klant dan werkelijk alleen maar een verzekering aangeboden als er een nodig is of probeert de adviseur er gewoon zo veel mogelijk af te sluiten? Als de adviseur provisie krijgt, kiest hij dan voor de verzekering en maatschappij die het best bij de klant past of voor die waar hij zelf het meeste geld voor krijgt? Een klant moet hier niet over hoeven te twijfelen, maar moet er zeker van zijn dat de adviseur primair zijn belangen dient en niet die van de zichzelf.

Onafhankelijk advies

Een serviceabonnement is hiervoor de simpele oplossing. De adviseur krijgt dan van de verzekeraar geen provisie meer. Zijn inkomen haalt hij uit de abonnementen. De relatie met de klant bepaalt of dit serviceabonnement in stand blijft. Je kunt het zien als een soort stok achter de deur om toch daadwerkelijk de beloofde service te verlenen. Zo word je onafhankelijk, transparant, vakkundig en servicegericht geadviseerd. Wie wil dat nou niet? Als dan ook de verzekeringspremies tot wel vijftien tot 20% lager worden, is de keuze waarschijnlijk snel gemaakt.

Een serviceabonnement via Octras is:
• Provisievrij
• Voldoet aan 11 richtlijnen AFM
• Laagdrempelig
• Transparant

Bij bedrijfsschadeverzekeringen, waar de premies vaak al een stuk hoger liggen omdat het risico’s ook veel hoger zijn, kunnen de premies daardoor flink oplopen. Octras werkt echter al meer dan tien jaar provisie vrij, waardoor de zakelijke klant alleen de kale premie hoeft te betalen. Wel zo fijn!

Meer weten?

Meer weten over de serviceabonnementen van Octras? Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.