Erkend mkb-adviseur

Als Erkend mkb-adviseur helpen wij je met het in kaart brengen van jouw bedrijfs- en ondernemersrisico's. Dit gaat verder dan alleen verzekeren.

Als Erkend mkb-adviseur helpen wij je met het in kaart brengen van jouw bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dit gaat verder dan alleen verzekeren… Als ondernemer heb je bedrijfsdoelstellingen. Je wilt bijvoorbeeld doen wat je leuk vindt, je bedrijf laten groeien, de continuïteit van je bedrijf waarborgen, zelfstandig zijn of stoppen voor je 60ste. Om die doelstellingen te behalen is het belangrijk om inzicht te krijgen in wat ze in de weg staan.

Erkend mkb-adviseur in Risicomanagement

Dat kan op basis professioneel risicomanagement. Als Erkend mkb-adviseur helpen wij je met veel meer dan alleen verzekeringen. Wij helpen je ook met het in kaart brengen van je bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Je krijgt hierdoor onder andere inzicht in de risico’s op het gebied van je bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.

Werkwijze

Van tevoren bespreken wij met je wat we gaan doen, wat je kunt verwachten aan output en wat het kost. Tijdens een gesprek op jouw bedrijf verzamelen wij alle algemene gegevens over jouw, je bedrijf en je personeel. Daarna lopen wij je bedrijf door en maken we een risicoanalyse. Onderweg maken wij foto’s van specifieke situaties voor in de rapportage.

Het resultaat is een uitgebreide rapportage van al je bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Vanuit hier kun je zelf bepalen risico’s je wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Dit draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit van je onderneming.

Verzekeren

Kiest je voor verzekeren? Dan kunnen wij je nog verder van dienst zijn, want omdat we onafhankelijk zijn van verzekeraars kunnen we de beste verzekeringsproducten uitzoeken. Ook regelen we dat de verzekeringen in orde worden gemaakt en up-to-date blijven. En heb je onverhoopt schade? Een telefoontje of mailtje aan ons en wij duiken erin.

Wil je meer weten over Erkend mkb-adviseurs? Lees dan hier verder.