Reisverzekering

Als je op reis gaat, wil je alleen aan je vakantie denken. Met een reisverzekering via Octras hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken over de financiële gevolgen van onvoorziene gebeurtenissen.

Goed verzekerd op reis

Als je op reis gaat, wil je alleen aan je vakantie denken. Toch is het goed om rekening te houden met vervelende voorvallen als diefstal, bagage die kwijtraakt op het vliegveld of ongelukken. Met een reisverzekering via Octras hoef je je in zulke gevallen geen zorgen te maken over de financiële gevolgen.

Welke risico’s dekt een reisverzekering?

Met een reisverzekering verzeker je jezelf en je spullen. Je wilt je dierbare eigendommen op reis natuurlijk niet beschadigen of verliezen. Ook geneeskundige kosten zijn gedekt: als je bijvoorbeeld door ziekte niet naar huis kunt vliegen of als je je been breekt tijdens het skiën. Als je je bezighoudt met gevaarlijke sporten, zoals surfen, duiken of wintersport, is het raadzaam om je hier ook extra voor te verzekeren. Bij deze sporten ligt het risico op een ongeluk toch hoger.

Pakketpolis met extra premiekorting

Octras is dé assurantietussenpersoon waar je altijd een goed en betrouwbaar advies krijgt. Indien gewenst kunt je bij ons al je particuliere verzekeringen samenvoegen in één pakketpolis, zodat je geniet van extra premiekorting. Daarbij profiteer je van het gemak van meerdere verzekeringen op één polis. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen

Het eigen risico voor je bagage is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Je bagage wordt standaard tot een bepaald bedrag verzekerd. Neem je kostbare apparatuur mee op reis? Dan is het handig om dit bedrag omhoog te schroeven, door wat meer eigen risico in te stellen. Octras kijkt graag mee naar jouw situatie en denkt mee over de reisverzekering die het beste bij jou past.

Het is al vervelend genoeg dat je spullen beschadigt of zelfs kwijtgeraakt of gestolen zijn op vakantie. Octras ziet toe op een snelle afwikkeling van de financiële gevolgen. Neem contact met ons op en we gaan direct voor je aan de slag. Nog op reis? Neem dan even telefonisch contact op. We nemen graag de zorg uit handen.