Schade melden

Schade melden kan bij Octras op diverse manieren. Per mail of per post. Download de formulieren!

Heb je schade gehad? Een schade melden kun je op meerdere manieren bij ons doen: het kan telefonisch bij één van onze adviseurs of via het schadeformulier dat je hier kunt downloaden. Je kunt het formulier vervolgens uitprinten, invullen en ondertekend opsturen naar:

Octras Raadschap
Zeilmakersstraat 3D
8601 WT  Sneek

Maar uiteraard kun je het ingevulde en ondertekende formulier ook inscannen en mailen naar info@octras.nl.

Wanneer je ’s avonds of in het weekend schade hebt kun je dit de eerst volgende werkdag vanaf 08.30 tot 17.00 uur telefonisch aan ons melden. Bij dringende schadegevallen kun je ons ook buiten kantooruren bereiken op 06 – 21295114. Zorg er bij schade altijd voor dat je duidelijke foto’s hebt van de schade, zowel details als overzicht foto’s.

Schade melden motorvoertuig

Betreft het schade met een motorvoertuig dan kun je uiteraard gebruik te maken van het Europese schadeformulier, zoals hiernaast weergegeven. Graag ontvangen wij dan het formulier, volledig ingevuld en door beide partijen ondertekend, zodat wij de schade verder in behandeling kunnen nemen. Vergeet niet om ook altijd de vragenlijst aan de achterkant van dit formulier in te vullen, dit kan veel tijd schelen bij de afhandeling van de schade.

Mocht je niet in het bezit zijn van een papieren versie, dan kun je hier een digitale versie downloaden. Europees schadeformulier

Herstel van schade

Voor het herstellen van schade aan de woning, bijvoorbeeld water-, storm of brandschade, heeft Octras Raadschap een exclusieve samenwerking met Bouwbedrijf Kingma:

Bouwbedrijf Kingma
Jeltewei 246
8622 DC Hommerts
Tijdens kantooruren: 0515 – 443 548
Buiten kantooruren: 06 – 265 54 818

Uiteraard kun je Bouwbedrijf Kingma ook inschakelen als je je woning wilt verbouwen of renoveren. Neem eens een kijkje op: www.kingmabouw.nl

Voor glasschade aan de woning heeft Octras Raadschap een exclusieve samenwerking met Domien Silvius:

Domien Silvius Spuitwerk en Schilderwerk
Röntgenweg 1
8503 AG Joure
06 – 25397302