Premie berekenen

Octras maakt het je gemakkelijk om een premieberekening te maken. Dit kan namelijk heel eenvoudig via de linkjes in het onderstaande overzicht. Je vult een aantal gegevens in en ontvangt je persoonlijke en heldere premieberekening, toegespitst op jouw situatie. De berekende premie is exclusief provisie en exclusief abonnement, je kunt ook kiezen voor een verzekering … <a href="https://octras.nl/premie-berekenen/">Continued</a>

Octras maakt het je gemakkelijk om een premieberekening te maken. Dit kan namelijk heel eenvoudig via de linkjes in het onderstaande overzicht. Je vult een aantal gegevens in en ontvangt je persoonlijke en heldere premieberekening, toegespitst op jouw situatie.

De berekende premie is exclusief provisie en exclusief abonnement, je kunt ook kiezen voor een verzekering inclusief provisie. De standaard provisie op verzekeringen is 20%.

Indien je de deze rekenmodule gebruikt, accepteer je automatisch ons Basispakket schadeverzekeringen serviceabonnement. De maandpremie hiervoor is € 17,04. Dit betreft alle particuliere schadeverzekeringen per adres inclusief 1 motorvoertuig. De toeslag per extra motorvoertuig € 5,65 per maand. Lees hier alles over onze serviceabonnementen.

Huis & Wonen

Pakket Particulier
Aansprakelijkheid
Inboedel
Opstal
Rechtsbijstand particulier
Gezinsongevallen
ThuisOnlinePolis

Verkeer & Vervoer

Bromfiets
Motorfiets
Personenauto
Oldtimer
Quad/Trike
Hulpverlening
Oldtimer motorfiets

Recreatie

Caravan
Doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering
Pleziervaartuig
Fiets
Kampeerauto

Transport & Logistiek

Bestelauto
Vrachtauto

Zorgverzekering

Zorgverzekering vergelijken